مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
چهارشنبه، 10 مرداد 1403 ساعت 06:352024-07-31اجتماعي

اجرای پویش جمع آوری دارو های استفاده نشده در رشتخوار


، رییس جمعیت هلال احمر رشتخوار با اشاره به جمع آوری دارو های بدون استفاده خانوار ها در قالب پویش مرهم زائر3 که به تازگی آغاز شده است گفت: سه مرکز برای اجرای طرح پویش مرهم زائر در این شهرستان تعیین شده است که افراد و خانواده ها می توانند دارو های استفاده نشده خود را به این مراکز تحویل دهند.

سید علی حسین زاده در خصوص پویش مرهم زائر3 افزود: برای اجرای پویش سه مرکز در پایگاه ها و شعب هلال احمر واقع در مهدی آباد، شهید رسولی در نزدیکی روستای سنگان و در مرکز اداری شهرستان رشتخوار تعیین شد.

رییس جمعیت هلال احمر رشتخوار گفت: واحد داوطلبان جمعیت هلال احمر شهرستان رشتخوار با هدف تامین دارو و تجهیزات پزشکی برای زائران اربعین حسینی و دهه آخر صفر این پویش را برای سومین سال همزمان با سراسر کشور آغاز کرده است.

حسین زاده افزود: دارو های مازاد و سالمی که خوب نگهداری شده باشند در قالب این پویش جمع آوری.

پایش و پالایش می شود و دارو های قابل استفاده در اختیار گروه های درمانی قرار می گیرد.

وی گفت: حتی امکان واریز نقدی برای افراد وجود داشته و محل مصرف وجه واریزی توسط واریز کننده در فیش قید می شود تا در همان محل مصرف شود.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

اجرای پویش جمع آوری دارو های استفاده نشده در رشتخوار

اجرای پویش جمع آوری دارو های استفاده نشده در رشتخوار