مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
دوشنبه، 15 مرداد 1403 ساعت 23:552024-08-05اقتصادي

61هزار حلقه چاه غیرمجاز در آذربایجان غربی وجود دارد


61 هزار حلقه چاه غیرمجاز در استان آذربایجان غربی وجود دارد و شبانه روزی آب برداشت و مصرف می کنند که خلاف مقررات موجود است.

- به گزارش خبرنگار مهر ، محمدصادق معتمدیان عصر دوشنبه در نشست رونمایی از طرح مشارکتی اقدامات محلی با کشاورزان اظهار کرد: طرح مشارکتی اقدامات محلی با کشاورزان به منظور مصرف بهینه آب و حفظ معیشت آنها در چهارچوب برنامه احیای دریاچه ارومیه در چهارچوب نرم افزاری در حال انجام است.

وی افزود: این طرح با هدف بهره وری آب، کاهش مصرف آب کشاورزی در حوضه آبریز دریاچه ارومیه و کمک به سیستم های کشاورزی و روستایی پایدار، مولدتر و مقاوم تر در برابر تغییرات آب و هوایی با تأثیر مثبت بر محیط زیست و به طور کلی تعادل آب (ورودی و خروجی) اجرا می شود.

استاندار آذربایجان غربی با بیان اینکه امروز به طور رسمی حوزه نرم افزاری دریاچه ارومیه آغاز شده و موردی در حوزه سخت افزاری باقی نمانده است، گفت: اقدامات ایجابی و اقدامات سلبی، 2 مورد مهم حوزه نرم افزاری است و همین موضوع اجرای اقدامات مهم در این حوزه را می طلبد.

معتمدیان با تاکید بر موفقیت اجرای فاز اول احیای دریاچه ارومیه گفت: فاز دوم احیای این دریاچه، منابع آبی و مدیریت آن است که بدون مشارکت مردمی امکان پذیر نیست بنابراین باید با تغییر الگوی کشت در آذربایجان غربی و حاشیه آبی این


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

61هزار حلقه چاه غیرمجاز در آذربایجان غربی وجود دارد

61هزار حلقه چاه غیرمجاز در آذربایجان غربی وجود دارد