مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
یکشنبه، 21 مرداد 1403 ساعت 18:252024-08-11اقتصادي

ورود سالانه حدود 25 هزار پرونده تخلف به شعب تعزیرات حکومتی گیلان


مدیرکل تعزیرات حکومتی گیلان، از ورود سالانه حدود 25 هزار پرونده تخلف به شعب تعزیرات حکومتی استان خبر داد و گفت: گیلان استان مرزی و بندری بوده و از نظر ساختاری دارای ضریب حساسیت بالاست.

- ایسنا/گیلان مدیرکل تعزیرات حکومتی گیلان، از ورود سالانه حدود 25 هزار پرونده تخلف به شعب تعزیرات حکومتی استان خبر داد و گفت: گیلان استان مرزی و بندری بوده و از نظر ساختاری دارای ضریب حساسیت بالاست.

مرتضی امینی امروز، 21 مردادماه در دیدار با سردبیر و مجموعه همکاران خبرگزاری ایسنای گیلان، سازمان تعزیرات حکومتی را مرجع رسیدگی به تخلفات اقتصادی دانست و اظهار کرد: تعزیرات حکومتی حلقه آخر در برخورد با تخلفات اقتصادی است.

وی با اشاره به تشکیل پرونده تخلف از سوی دستگاه های کاشف و ضابط و ارجاع این پرونده ها به تعزیرات حکومتی، افزود: مجموعه هایی مانند صمت، پلیس امنیت اقتصادی، جهاد کشاورزی، دامپزشکی، دانشگاه علوم پزشکی، استاندارد و.

از جمله دستگاه های کاشف و ضابط هستند.

مدیرکل تعزیرات حکومتی گیلان از ورود سالانه حدود 25 هزار پرونده تخلف به شعب تعزیرات حکومتی استان خبر داد و گفت: گیلان استان مرزی و بندری بوده و از نظر ساختاری دارای ضریب حساسیت بالاست و لذا جزو استان های درجه یک سازمان تعزیرات حکومتی محسوب می شود.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

ورود سالانه حدود 25 هزار پرونده تخلف به شعب تعزیرات حکومتی گیلان

ورود سالانه حدود 25 هزار پرونده تخلف به شعب تعزیرات حکومتی گیلان