مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
سه شنبه، 23 مرداد 1403 ساعت 21:102024-08-13اجتماعي

هر دانش آموز باید حداقل دو روز در سال تجربه اردو داشته باشد


معاون فرهنگی و پرورشی اداره کل آموزش و پرورش استان البرز گفت: هر دانش آموز باید حداقل دو روز در سال تجربه اردو داشته باشد،بنابراین اقدامات موثری این چنینی باید به یک مطالبه عمومی تبدیل شود.

- ایسنا/البرز معاون فرهنگی و پرورشی اداره کل آموزش و پرورش استان البرز گفت: هر دانش آموز باید حداقل دو روز در سال تجربه اردو داشته باشد،بنابراین اقدامات موثری این چنینی باید به یک مطالبه عمومی تبدیل شود.

سردار فتح اللهی روز سه شنبه، 23 مرداد ماه در نشست خبری با اصحاب رسانه اظهار کرد: در زمان کرونا جز پنج درصد کشورهایی بودیم که آموزش و پرورش و آموزش عالی را تعطیل کردند، در حالی که این اعتقاد وجود داشت که خطر کرونا کمتر از خطر تعطیلی آموزش است.

اما در حوزه آموزش مدیران موفق کسانی هستند که نقاط قوت را شناسایی کرده و به راهبردهایی برسند.

لذا بر اساس احصاء نقاط ضعف و قوت به یک راهبرد رسیدیم تا بتوانیم فضای آموزشی و فرهنگی را بهبود ببخشیم.

وی افزود: با توجه به تحولات اجتماعی و سیاسی اخیر، پیشنهاد شد که تریبون های آزاد به صورت مفصل در مدارس راه اندازی شود.

بنابراین در شش ماهه تحصیلی 1401 تقریبا 300 تریبون آزاد بر اساس نیاز دانش آموزان برگزار شد.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

هر دانش آموز باید حداقل دو روز در سال تجربه اردو داشته باشد

هر دانش آموز باید حداقل دو روز در سال تجربه اردو داشته باشد