مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
دوشنبه، 29 مرداد 1403 ساعت 14:152024-08-19سياسي

عدالت آموزشی باید رعایت شود/ لزوم توجه به حقوق کودکان


ما از آموزش رایگان که گذشتیم، حداقل خواستار عدالت آموزشی در کشور هستیم.

- نماینده مردم اردبیل در مجلس گفت: ما از آموزش رایگان که گذشتیم، حداقل خواستار عدالت آموزشی در کشور هستیم.

به گزارش خبرنگار مهر ، صدیف بدری در جلسه علنی صبح امروز (دوشنبه 29 مردادماه) مجلس شورای اسلامی در اخطار قانون اساسی گفت: بالغ بر 50 درصد مطالبات کشاورزان که گندم خود را به دولت داده اند، هنوز به آنان داده نشده است و این موضوع مشکلاتی را برای خودکفایی گندم در کشور ایجاد می کند.

وی بیان کرد: همچنین اخیراً قیمت کود صد درصد افزایش یافته که این موضوع هم مشکلاتی برای کشاورزان ایجاد می کند.

نماینده مردم اردبیل در مجلس شورای اسلامی با تاکید بر ضرورت توجه به حقوق کودکان گفت: بعضاً کودکانی را در چهارراه ها و خیابان ها می بینیم که برای تأمین نان خشک گدایی می کنند.

باید فکر کنیم چرا که آنان هم فرزندان ما هستند و دولت باید فکری به حال این افراد کند.

بدری در ادامه درباره لزوم آموزش رایگان گفت: ما که از آموزش رایگان گذشتیم اما حداقل عدالت آموزشی رعایت شود.

این همه مدل مدرسه در کشور داریم که منجر به ناعدالتی آموزشی شده است و با وجود این، 40 تا 50 درصد معدل روی کنکور تأثیر دارد.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

عدالت آموزشی باید رعایت شود/ لزوم توجه به حقوق کودکان

عدالت آموزشی باید رعایت شود/ لزوم توجه به حقوق کودکان