مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
سه شنبه، 16 مرداد 1403 ساعت 21:052024-08-06اقتصادي

صادرات شلیل پارس آباد به روسیه

صادرات شلیل پارس آباد به روسیه

فرماندار شهرستان پارس آباد از صادرات محصول شلیل تولید شده در باغات پارس آباد به کشور روسیه خبر داد.

- به گزارش خبرنگار مهر ، جابر جهان بین عصر سه شنبه در جریان برداشت محصولات سردرختی در پارس آباد، اظهار کرد: امسال 85 هزار تن میوه و محصولات سردرختی از باغات شهرستان پارس آباد تولید و روانه بازار مصرف می شود.

وی تصریح کرد: 35 هزار تن از این محصول شلیل آبدار و با کیفیتی است که به صورت منحصر به فرد در این منطقه تولید و در بیش از چهار گونه معروف روانه بازار شده تا به نیاز مردم در داخل و خارج از کشور پاسخگو باشد.

فرماندار شهرستان پارس آباد گفت: 2 هزار و 500 هکتار از باغات شهرستان پارس آباد به تولید شلیل اختصاص یافته که امسال 35 هزار تن از این باغات برداشت محصول انجام شده و علاوه بر رفع نیاز داخلی، صادرات این محصول را با بسته بندی و سورتینگ مناسب به روسیه شاهد خواهیم بود.

جهان بین افزود: با برداشت محصولات زراعی، باغی و دامی در شهرستان پارس آباد روزانه 30 هزار نفر کارگر مشغول به فعالیت شده و امرار معاش مناسبی را شاهد هستیم.

وی به تولید 35 تا 40 نوع محصول زراعی، باغی و دامی در این شهرستان اشاره کرد و ادامه داد: پارس آباد قطب تولید کشاورزی استان با تنوع محصولات بازارپسند است که فعالان این عرصه سعی می کنند محصولات خود را با برند مشهور مغان وارد ب


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

صادرات شلیل پارس آباد به روسیه

صادرات شلیل پارس آباد به روسیه