مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
پنجشنبه، 4 مرداد 1403 ساعت 12:052024-07-25اقتصادي

نشت یابی بیش از 6 هزار کیلومتر از خطوط گاز در مازندران


مدیرعامل شرکت گاز استان مازندران از نشت یابی 6 هزار و 292 کیلومتر از خطوط تغذیه، شبکه و انشعابات گاز استان مازندران طی فصل بهار سال 1403 خبر داد.

قاسم مایلی رستمی افزو.

در سه ماهه نخست سال جاری، 221 هزار و 727 انشعاب علمک در نقاط مختلف شهری و روستایی استان توسط واحد بازرسی فنی این شرکت نشت یابی شده است.

وی با بیان اینکه در این بررسی ها 10 هزار و 280 مورد نشت هوایی و 98 مورد نیز نشت زمینی شناسایی و رفع شد، تصریح کرد: جلوگیری از هدررفت گاز، افزایش ضریب ایمنی، جلوگیری از حوادث احتمالی و کاهش آلودگی محیط زیست از جمله مزایای نشت یابی است.

مدیرعامل شرکت گاز استان مازندران، طول خطوط لوله گذاری گاز طبیعی در استان را بیش از 22 هزار و 653 کیلومتر عنوان کرد و در ادامه افزود: از این مقدار یک هزار و 858 کیلومتر شبکه تغذیه، 6 هزار و 922 کیلومتر متعلق به مناطق شهری و 13 هزار و 871 کیلومتر نیز متعلق به مناطق روستایی استان است.

وی در ادامه با اشاره به انجام 100 مورد تست مقاومت و نشتی از سوی بازرسی فنی شرکت گاز استان مازندران در سه ماهه نخست سال جاری، خاطرنشان کرد: در این بازه زمانی همچنین یک هزار و 520 مورد بازرسی از کالا های خریداری شده، 53 مورد بازرسی از پروژه و 4 مورد تست پوشش انجام شد.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

نشت یابی بیش از 6 هزار کیلومتر از خطوط گاز در مازندران

نشت یابی بیش از 6 هزار کیلومتر از خطوط گاز در مازندران