مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
دوشنبه، 15 مرداد 1403 ساعت 12:002024-08-05فرهنگي

چاپ کتاب رییس انجمن بین المللی پیشگیری از خودکشی درباره چرایی آن


ترجمه کتاب «در اوج تاریکی؛ چرا افراد خودکشی می کنند» نوشته روری اوکانر توسط انتشارات ققنوس منتشر و راهی بازار نشر شد.

- ترجمه کتاب در اوج تاریکی؛ چرا افراد خودکشی می کنند نوشته روری اوکانر توسط انتشارات ققنوس منتشر و راهی بازار نشر شد.

به گزارش خبرنگار مهر ، کتاب در اوج تاریکی؛ چرا افراد خودکشی می کنند و برای پیشگیری از آن چه می توان کرد نوشته روری اوکانر به تازگی با ترجمه مصلح میرزایی، مینو میری و محسن رضاییان توسط انتشارات ققنوس منتشر و راهی بازار نشر شده است.

نسخه اصلی این کتاب سال 2021 توسط انتشارات پنگوئن در لندن به چاپ رسیده و سال 1402 با ترجمه های دیگر توسط ناشران دیگر به چاپ رسیده است.

روری اوکانر نویسنده ایرلندی این کتاب، متخصص بین المللی پیشگیری از خودکشی است و کتابش، دربرگیرنده تجارب و پژوهش هایش در زمینه پیشگیری از خودکشی است.

او طی سال ها با افرادی که به خودکشی اقدام کرده اند، مصاحبه داشته و یادداشت های افرادی را که خودکشی کرده اند، بررسی کرده است.

با اعضای افرادی هم که خودکشی کرده اند، گفتگو کرده و حاصل مطالعات و مشاهداتش را زیر عنوان مدل یکپارچه انگیزشی ارادی رفتار خودکشی ‏گرا گردآوری و به شکل این کتاب درآورده است.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

چاپ کتاب رییس انجمن بین المللی پیشگیری از خودکشی درباره چرایی آن

چاپ کتاب رییس انجمن بین المللی پیشگیری از خودکشی درباره چرایی آن