مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
پنجشنبه، 25 مرداد 1403 ساعت 15:452024-08-15حوادث

نجات راننده 44 ساله از غلتک آسفالت واژگون در جاده جیرده


رییس سازمان آتش نشانی رشت با اشاره به سقوط و واژگونی غلتک آسفالت در حین کار در جاده جیرده، گفت: راننده 44 ساله محبوس و مصدوم شده بود که توسط تیم عملیات نجات یافت.

- شهرام مومنی امروز 25 مرداد ماه در گفت وگو با خبرنگاران با اشاره به نجات راننده محبوس پس از سقوط و واژگونی غلتک در حین کار در جاده جیرده رشت، اظهار کرد: صبح امروز سقوط غلتک به مرکز فرماندهی آتش نشانی رشت اطلاع داده شد.

وی با بیان اینکه به آتش نشانی اعلام شد که راننده داخل ماشین محبوس است، افزود: سریعا 9 آتش نشان و افسر ارشد به وسیله دو خودروی نجات به محل حادثه واقع در جاده جیرده اعزام شدند.

رییس سازمان آتش نشانی رشت درباره گزارش تیم عملیات نجات، گفت: به محض رسیدن، سقوط و واژگونی غلتک آسفالت در حین کار و محبوس شدن و مصدومیت راننده حدودا 44 ساله مشاهده شد.

مومنی با اشاره به عملیات سریع آتش نشانان مبنی بر ثابت نگاه داشتن غلتک برای پیشگیری از تغییرات و جابجایی های احتمالی، خاطرنشان کرد: سریعا راننده محبوس شده به وسیله تجهیزات نجات مصدوم از غلتک خارج و به مکان امن برده شد.

وی درباره وضعیت مصدوم، گفت: مصدوم به واسطه آسیب از ناحیه پا سریعا پس از انجام اقدامات پیش بیمارستانی توسط عوامل اورژانس به بیمارستان انتقال یافت.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

نجات راننده 44 ساله از غلتک آسفالت واژگون در جاده جیرده

نجات راننده 44 ساله از غلتک آسفالت واژگون در جاده جیرده