مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
چهارشنبه، 17 مرداد 1403 ساعت 16:402024-08-07سياسي

تلخ و شیرین یک زوج خبرنگار/ مردم خط قرمز خبرنگاران


زاهدان_ یک زوج خبرنگار سیستان و بلوچستان از تلخ و شیریخ کار و رندگی خود گفتند.

- به گزارش، افزود: در سیستان و بلوچستان که استانی امنیتی اما در حال توسعه محسوب می شود، دشمن بسیار به دنبال ایجاد نا امنی و تفرقه بین فرقه ها و اقوام است.

وی ادامه می دهد: سیستان و بلوچستان خود پایتخت وحدت اسلامی بوده و وحدت در این استان زبان زد عام و خاص است، این خطه پهناور بالغ بر هزار و 200 کیلومتر مرز آبی و خاکی دارد و ظرفیت بالایی در حوزه کشاورزی، دامداری، تجارت، تزانزیت، معادن و دریا، صید و صیادی، نیروی انسانی جوان و غیره دارد که متأسفانه در بیش از چهار دهه گذشته که از پیروزی انقلاب اسلامی می گذرد، آن گونه که باید و شاید، توجه به این پتانسیل ها نشده و سرمایه دارن بومی و غیر بومی، سرمایه های خود را به سایر نقاط برخوردار می برند و کمتر در این منطقه سرمایه گذاری می شود.

جهان تیغی که از سال 83 در عرصه خبرنگاری است، اظهار کرد: در سالهای اخیر با توجه ویژه شهید خدمت، آیت الله رییسی و هیأت دولت سیزدهم توجه به توسعه این منطقه و بهره گیری از ظرفیت های این استان در اولویت کشور قرار گرفت و همه آن را مشاهده و یا لمس کردند به طوری که رهبر معظم انقلاب در یکی از سخنرانی های خود اشاره کردند سیستان و بلوچستان کارگاه عمرانی شده است .


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

تلخ و شیرین یک زوج خبرنگار/ مردم خط قرمز خبرنگاران

تلخ و شیرین یک زوج خبرنگار/ مردم خط قرمز خبرنگاران