مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
سه شنبه، 9 مرداد 1403 ساعت 11:252024-07-30سياسي

تابلوی «جبهه انقلاب» روی دست اصول گرایی رادیکال!


با پیروزی مسعود پزشکیان در انتخابات مانده اند خود را و جریان متبوع رییس جمهور را چه بنامند؟ اگر مدعیان جمهوری اسلامی جبهه انقلاب اند آیا رییس «جمهوری اسلامی ایران» ضد انقلاب است؟! از این رو به نظر می رسد به دنبال یک تابلو و اسم جدید هستند.

- با پیروزی مسعود پزشکیان در انتخابات مانده اند خود را و جریان متبوع رییس جمهور را چه بنامند؟ اگر مدعیان جمهوری اسلامی جبهه انقلاب اند آیا رییس جمهوری اسلامی ایران ضد انقلاب است؟! از این رو به نظر می رسد به دنبال یک تابلو و اسم جدید هستند.

    عصر ایران؛ سروش بامداد- نه در سخنان اخیر آقای حداد عادل و نه نوشته های پسا انتخاباتی کیهان تعبیر جبهه انقلاب را درباره طیف و حزب و جناح متبوع خودشان یا نمی شنویم یا کمتر می شنویم چون اقتضای آن جز نیست که یک ضد انقلاب (!) رییس جمهوری شده در حالی که رهبری حکم او را امضا و با صفات متعدد او را ستوده اند.

   سیاست منتقدان البته این است که بگویند خودش خوبه ولی یه مشت آدم بد دور و برش رو احاطه کردن! لابد آدم بدا هم ایینها هستند: عارف و ظریف و عبدی و آذری جهرمی.

که در این مملکت وزیر بوده اند یا هر روزه در رسانه های داخلی مطابق ضوابط قانونی فعالیت می کنند.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

تابلوی «جبهه انقلاب» روی دست اصول گرایی رادیکال!

تابلوی «جبهه انقلاب» روی دست اصول گرایی رادیکال!