مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
سه شنبه، 16 مرداد 1403 ساعت 10:002024-08-06سياسي

432پرونده برای احقاق حقوق موقوفات در زنجان پیگیر می شود


مدیرکل اوقاف و امور خیریه استان زنجان بابیان اینکه درحال پیگیری432پرونده برای احقاق حقوق موقوفات هستیم،گفت: با تلاش های اداره حقوقی احکام90درصد پرونده های امسال به نفع موقوفات صادر شد.

- به گزارش خبرگزاری مهر ، حجت الاسلام مختار کرمی بابیان اینکه در حال پیگیری 432پ رونده برای احقاق حقوق موقوفات هستیم، گفت: با تلاش های اداره حقوقی احکام 90 درصد پرونده های امسال به نفع موقوفات صادر شد و از مهمترین تکالیف قانونی و شرعی سازمان اوقاف و امور خیریه حفظ عین موقوفات و صیانت از حقوق موقوفات و بقاع متبرکه است.

وی با بیان اینکه رویکرد اوقاف در استیفای حقوق موقوفات مبتنی بر تعامل و پرهیز از تشکیل پرونده حقوقی، مگر در موارد ناگزیر است، افزود: رویکرد اوقاف استان در استیفای حقوق موقوفات مبتنی بر تعامل و همکاری و حل و فصل مشکلات موجود از طریق اداری و پرهیز از تشکیل پرونده های حقوقی و کیفری در مراجع قضایی است، اما در مواردی ناگزیر از طرح دعوا در محاکم قضایی هستیم از طرفی سالانه تعداد زیادی پرونده از بابت اشخاص به طرفیت موقوفات طرح و رسیدگی می شود.

مدیرکل اوقاف و امور خیریه استان زنجان گفت: به دلیل تعداد قابل توجه موقوفات و رقبات بالغ بر بیش از 33000 رقبه و نزدیک 2900 موقوفه، طبعاً منجر به وجود برخی پرونده ها در مراجع قضایی می گردد.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

432پرونده برای احقاق حقوق موقوفات در زنجان پیگیر می شود

432پرونده برای احقاق حقوق موقوفات در زنجان پیگیر می شود