مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
چهارشنبه، 31 مرداد 1403 ساعت 09:502024-08-21اقتصادي

مسدودشدن 533 حلقه چاه غیر مجاز امسال در آذربایجان غربی


مدیرعامل شرکت آب منطقه ای آذربایجان غربی گفت: از ابتدای امسال تاکنون 533 حلقه چاه غیرمجاز در استان مسدود و در این مدت از برداشت بیش از دو میلیون و 100 هزار متر مکعب آب از دشت های آذربایجان غربی جلوگیری شده است.

️ به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای مرکز مهاباد ؛ مجید رستگاری با بیان اینکه بیشترین چاه های غیرمجاز در شهرستان های ارومیه و بوکان مسدود شده است، افزود: عمق انسداد مجموع چاه های غیرمجاز مسدود شده در سالجاری بیش از هشت کیلومتر بوده است.

رستگاری با اشاره به برنامه ریزی برای انسداد بیش از یکهزار و 500 حلقه چاه غیر مجاز تا پایان امسال در استان اظهار کرد: با انسداد 141 حلقه چاه در شهرستان ارومیه درسالجاری، بیش از 500 هزار متر مکعب در مصرف آب زیرزمینی صرفه جویی شده است.

وی افزود: با اجرای طرح احیا و تعادل بخشی منابع آب زیرزمینی از سال 1393 تاکنون، هشت هزار و 277 حلقه چاه غیرمجاز در استان مسدود و از برداشت غیرمجاز 98 میلیون و 210 هزار مترمکعب آب جلوگیری شده است.

مدیرعامل شرکت آب منطقه ای آذربایجان غربی گفت: در سال گذشته نیز یک هزار و 203 حلقه چاه غیر مجاز در سطح استان پر شد که حاصل صرفه جویی این تعداد چاه از منابع آب زیرزمینی، حدود 9 میلیون متر مکعب آب با عمق انسداد بیش از 24 کیلومتر است.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

مسدودشدن 533 حلقه چاه غیر مجاز امسال در آذربایجان غربی

مسدودشدن 533 حلقه چاه غیر مجاز امسال در آذربایجان غربی