مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
چهارشنبه، 17 مرداد 1403 ساعت 16:302024-08-07فرهنگي

روایت مهرشاد کارخانی از ماجرای یک انتقام


کارگردان فیلم «لاله کبود» با بیان اینکه این فیلم شخصی ترین اثر اوست، از چگونگی ایده پردازی قصه این فیلم به عنوان یک فیلمساز شهری سخن گفت.

- کارگردان فیلم لاله کبود با بیان اینکه این فیلم شخصی ترین اثر اوست، از چگونگی ایده پردازی قصه این فیلم به عنوان یک فیلمساز شهری سخن گفت.

به گزارش ایسنا به نقل از روابط عمومی گروه سینمایی هنرو تجربه، نشست نقد و بررسی فیلم سینمایی لاله کبود شامگاه سه شنبه 16 مرداد توسط گروه سینمایی هنر و تجربه و با حضور مهرشاد کارخانی کارگردان و تهیه کننده، بازیگران و سازندگان اثر در پردیس سینمایی چارسو برگزار شد.

مهرشاد کارخانی با اشاره به روند ساخت این فیلم گفت :لاله کبود شخصی ترین فیلم من است و تجربیاتی که در فیلم های قبلی داشتم همه در من فیلمساز جمع می شود و یک جایی این فیلمساز حق دارد که آنچه واقعاً دلش می خواهد را بسازد.

وی ادامه داد: جدا از همه مشکلاتی که برای ساخت فیلم در ایران وجود دارد معتقدم بسیار دشوار است که شما در این شرایط آشفته سینما بتوانید و شهامت این را داشته باشید فیلمی بسازید که 90 درصدش در لانگ شات باشد.

کارخانی با اشاره به تاثیر پذیری از فیلمسازانی همچون هاوارد هاکس، آنتونی مان، روبر برسون، آنتونیونی و شهید ثالث در این فیلم گفت: بعد از اتفاقاتی که در چند سال گذشته افتاد یعنی کرونا و


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

روایت مهرشاد کارخانی از ماجرای یک انتقام

روایت مهرشاد کارخانی از ماجرای یک انتقام