مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
یکشنبه، 14 مرداد 1403 ساعت 14:002024-08-04ورزشي

سردرگمی درباره سهمیه خارجی های باشگاه ها در آستانه آغاز لیگ


در حالی که حدود 10 روز به آغاز مسابقات لیگ برتر باقی مانده است، سازمان لیگ و فدراسیون فوتبال هنوز به طور شفاف تعداد سهمیه بازیکنان خارجی برخی باشگاه ها را مشخص نکرده اند.

- به گزارش تابناک ورزشی و به نقل از تسنیم، کارگروه نظارت بر قراردادها و فدراسیون فوتبال امسال نیز دستورالعمل سقف قرارداد را در اوایل تیر ماه به باشگاه ها ابلاغ کرده است تا نقل و انتقالات فوتبال ایران براساس قوانین خاصی دنبال شود.

پس از این اتفاق اما فدراسیون فوتبال با دستور مهدی تاج در تاریخ 30 تیر ماه بار دیگر برخی قوانین نقل و انتقالاتی را تغییر داد که در یکی از بندهای آن سهمیه بازیکنان خارجی تیم ها از 1+4 به 1+5 افزایش یافت و همچنین الزام حضور بازیکنان خارجی در 60 درصد زمان بازی ها به 60 درصد مسابقات تغییر کرد، قانونی که فصل گذشته نیز وجود داشت و براساس آن در صورت عدم حضور بازیکنان خارجی در 60 درصد مسابقات، یک سهمیه خارجی از تعداد سهمیه باشگاه ها کم می شود.

برهمین اساس و پس از تغییر قانون توسط فدراسیون فوتبال، مقرر شد باشگاه هایی که سهمیه خارجی آنها با توجه به قانون قبلی (حضور در 60 درصد مسابقات) کاهش یافته بود، مدارک و مستندات خود را به سازمان لیگ ارائه کنند تا بار دیگر میزان حضور بازیکنان خارجی آنها در زمین مسابقه مورد بررسی قرار بگیرد، هرچند برخی باشگاه ه


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

سردرگمی درباره سهمیه خارجی های باشگاه ها در آستانه آغاز لیگ

سردرگمی درباره سهمیه خارجی های باشگاه ها در آستانه آغاز لیگ