مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
شنبه، 13 مرداد 1403 ساعت 07:452024-08-03بين الملل

تداوم ناپایداری جوی و دریایی در هرمزگان


کارشناس هواشناسی هرمزگان برای امروز در مناطق دریایی تنگه هرمز و دریای عمان وزش باد نسبتا شدید و در ارتفاعات استان رگبار باران و رعد وبرق پیش بینی کرد.

به گزارش خبرگزاری صداو سیما مرکز خلیج فارس ؛ کارشناس اداره کل هواشناسی هرمزگان گفت: صبح تا ظهر و اواخر شب محدوده شرق تنگه هرمز و دریای عمان با وزش باد نسبتا شدید جنوب شرقی مواج است.

مجتبی حمزه نژاد افزود: سرعت باد گاه تا نزدیک 40 کیلومتر بر ساعت و ارتفاع موج به بیش از 150 سانتیمتر می رسد.

وی گفت: غرب جزیره لاوان به سمت غرب نیز با وزش باد نسبتا شدید شمال غربی مواج می شود.

کارشناس اداره کل هواشناسی هرمزگان توصیه کرد: شناور های سبک از رفت و آمد دریایی در قشم، هرمز، لارک، هنگام، تنب بزرگ و کوچک و ابوموسی، جاسک، سیریک و غرب جزیره لاوان خودداری کنند و تمهیدات لازم برای رفت و آمد ایمن شناور های مسافربری در بنادر مرکزی استان صورت گیرد.

مجتبی حمزه نژاد گفت: بعدازظهر و شب ارتفاعات استان در مناطقی همچون بشاگرد و حاجی آباد و برخی ارتفاعات مرکزی و غربی با رشد ابر های همرفتی، رگبار باران و رعد وبرق گاهی با تند باد لحظه ای و تگرگ پیش بینی می شود.

وی افزود: با توجه به تقویت سامانه فصلی احتمال سیلاب محلی در ارتفاعات شرقی و شمالی استان وجود دارد.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

تداوم ناپایداری جوی و دریایی در هرمزگان

تداوم ناپایداری جوی و دریایی در هرمزگان