مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
سه شنبه، 30 مرداد 1403 ساعت 13:302024-08-20اجتماعي

خاک پای زائران توتیای چشم ماست/ درس دلدادگی در مکتب آزادگی


دارالمؤمنین و دارالمجاهدین همدان در ایام اربعین حسینی میزبان هزاران زائر حسینی است.

- همدان- دارالمؤمنین و دارالمجاهدین همدان در ایام اربعین حسینی میزبان هزاران زائر حسینی است.

خبرگزاری مهر ، گروه استان ها*محمدرضا بهرامی صفت: این روزها میلیون ها زائر از سراسر ایران قدم قدم پای پیاده راهی شش گوشه اباعبدالله الحسین (ع) هستند تا درس دلدادگی را در مکتب آزادگی سرور آزادگان جهان بیاموزند.

اربعین سراسر عشق و عاشقی است و در این راه تا عاشق نشوی نمی توانی قدم بگذاری، امروز می بینیم شیعیان از پاکستان، افغانستان، ترکیه، یمن و سراسر دنیا راهی کرب و بلا می شوند تا بلای عاشقی حسین را به جان بخرند.

اما در این طرف مرزهای عراق عاشقی در ایران یک معنای دیگری هم پیدا کرده است و آن گذاشتن خاک پای زائران به توتیای چشم موکب داران است، اینجا واکس زدن کفش زائران هم ثواب است.

کسانی که بیش از 20 روز زندگی خود را وقف پذیرایی زائران حسینی می کنند و دارای زندگی خود را وقف راه اربعین می کنند.

در دارالمؤمنین و دارالمجاهدین همدان نیز میزبانی از زائران اربعین رنگ و بوی خاصی دارد و ده ها موکب در سراسر استان همدان به زائران خدمت رسانی می کنند.

170 موکب در استان همدان و 26 موکب در عراق داریم رییس ستاد مردمی اربعین و عتبات استان همدان در گفتگو با خبرنگار مهر


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

خاک پای زائران توتیای چشم ماست/ درس دلدادگی در مکتب آزادگی

خاک پای زائران توتیای چشم ماست/ درس دلدادگی در مکتب آزادگی