مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
سه شنبه، 23 مرداد 1403 ساعت 18:102024-08-13اجتماعي

آسیب جدی فاضلاب بیش از 200واحد صنعتی چرمشهر به تالاب«بندعلیخان »


رییس اداره محیط زیست ورامین از آسیب جدی فاضلاب بیش از 200 واحد صنعتی چرمشهر به تالاب «بندعلیخان» این شهرستان خبر داد.

- آسیب جدی فاضلاب بیش از 200واحد صنعتی چرمشهر به تالاب بندعلیخان ورامین- رییس اداره محیط زیست ورامین از آسیب جدی فاضلاب بیش از 200 واحد صنعتی چرمشهر به تالاب بندعلیخان این شهرستان خبر داد.

به گزارش خبرنگار مهر ، محمد فریدی ظهر سه شنبه در جمع خبرنگاران مشکل فاضلاب شهری ورامین و به ویژه فاضلاب شهرک صنعتی چرمشهر را مهم ارزیابی کرد و افزود: فاضلاب چرمشهر به صورت ناقص جمع آوری می شود و به واسطه آن تالاب طبیعی بندعلیخان که 25 هزار هکتار وسعت دارد دچار مشکل شده است.

وی با بیان اینکه نقش تالاب بندعلیخان در حفظ تنوع و غنی سازی محیط زیست دشت ورامین و استان تهران حیاتی است، گفت: متأسفانه بیش از 200 واحد صنعتی فعال این آسیب برای تالاب بندعلیخان به وجود آورده اند و اقدامات قانونی جهت معرفی متصدیان آن به مراجع قضایی صورت گرفته است.

رییس اداره حفاظت محیط زیست ورامین اظهار کرد: تصفیه خانه فاضلابی که در این شهرک صنعتی ایجاد شده است، پاسخگوی این حجم از آلودگی نیست و اراضی کشاورزی و تالاب مورد تهدید جدی قرار گرفته است.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

آسیب جدی فاضلاب بیش از 200واحد صنعتی چرمشهر به تالاب«بندعلیخان »

آسیب جدی فاضلاب بیش از 200واحد صنعتی چرمشهر به تالاب«بندعلیخان »