مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
شنبه، 13 مرداد 1403 ساعت 17:552024-08-03اقتصادي

پیش بینی عضو اتاق بازرگانی درباره قیمت دلار


پیش بینی من از وضعیت بازار ارز طی روزهای آینده این است که اگر تنش تازه ای در منطقه رخ ندهد، از اواسط هفته شاهد فروکش کردن قیمت خواهیم بود.

البته باز هم تاکید می کنم مشروط بر اینکه وضعیت به همین شکل باشد.

- سید یوسف حسینی معتقد است که اگر تنش و اتفاق تازه ای در منطقه رخ ندهد، نوسانات ارزی و سیر صعودی قیمت دلار طی هفته جاری فروکش خواهد کرد.

  به گزارش تابناک به نقل از ایسنا، سید یوسف حسینی، عضو اتاق بازرگانی ایران با توجه به شهادت اسماعیل هنیه و نوسانات ارزی در روزهای اخیر  اظهار داشت: با توجه به اتفاقات و تجربیات قبلی از تبعات تنش های داخلی و منطقه ای که باعث نوسانات ارزی در یکسال گذشته شده بود، این بار هم معتقدم شاهد یک موج هیجانی در بازار هستیم.

مطمئنا اگر طی روزهای آتی تنش و اتفاق تازه ای در منطقه رخ ندهد، بازار ارز هم به آرامش خواهد رسید و قیمت دلار بازار آزاد دوباره زیر 60 هزار تومان باز خواهد گشت.

  وی افزود: همچنان معتقدم نوسانات ارزی اخیر مثل گذشته، یک حباب است؛ همانطوری که چندی پیش بعد از اتفاقات داخلی و در منطقه شاهد نوسانات قیمت ارز بودیم.

بدیهی است چون صعود قیمت ارز هیچ دلیل اقتصادی و بنیادی ندارد و این نوسانات در اثر اتفاقات و اخبار سیاسی و امنیتی بوجود آمده، باز هم باید مثل ماه های گذشته منتظر فروکش کردن قیمت ارز


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

پیش بینی عضو اتاق بازرگانی درباره قیمت دلار

پیش بینی عضو اتاق بازرگانی درباره قیمت دلار