مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
چهارشنبه، 24 مرداد 1403 ساعت 14:352024-08-14اقتصادي

جزییات حمایت بانکها از بورس/ دامنه نوسان بورس افزایش پیدا می کند


شورای عالی بورس تصمیم به افزایش دامنه نوسان گرفته و قرار شد هفته آینده از سوی سازمان بورس اعلام شود.

- وزیر اقتصاد گفت: شورای عالی بورس تصمیم به افزایش دامنه نوسان گرفته و قرار شد هفته آینده از سوی سازمان بورس اعلام شود.

به گزارش خبرگزاری مهر ، سیداحسان خاندوزی امروز در حاشیه بازدید از شرکت اعتبارسنجی جمع خبرنگاران اظهار کرد: جلسه شورای عالی بورس برای حمایت از بازار سرمایه تشکیل و قرار شد بانک ها با منابع خود واحدهای سرمایه گذاری صندوق تثبیت بازار از بورس حمایت کنند.

وزیر اقتصاد با اشاره به کمک 2000 میلیارد تومانی صندوق توسعه ملی به بازار سرمایه و صندوق تثبیت گفت: سال گذشته صندوق توسعه ملی طبق یک مصوبه قانونی منابعی را باید به صندوق تثبیت واریز می کرد آنجا ما پیشنهاد مشارکت را دادیم و در صندوق توسعه ملی بر یونیت ها سرمایه گذاری کرد و یونیت های صندوق را خریداری کرد و آخر سال که گزارش مالی که صورت ها بررسی کرد، افراد در صندوق توسعه ملی در صندوق ابزار خوشحالی و رضایت کردند.

خاندوزی در پاسخ به سوال دیگر درباره ممنوعیت قانونی ورود بانک ها به بازار سرمایه تاکید کرد: با تأیید بانک مرکزی طی کردن تشریفات ارکان بانک ها این اقدام قابل اجرا است و نیاز به قانون ندارد.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

جزییات حمایت بانکها از بورس/ دامنه نوسان بورس افزایش پیدا می کند

جزییات حمایت بانکها از بورس/ دامنه نوسان بورس افزایش پیدا می کند