مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
سه شنبه، 16 مرداد 1403 ساعت 16:352024-08-06سياسي

ایجاد اردوگاه بزرگ تمدنی در عراق توسط شهرداری تهران


100 هزار نفر از کارکنان شهرداری تهران عضو بسیج اند.

- رییس سازمان بسیج مستضعفین گفت: 100 هزار نفر از کارکنان شهرداری تهران عضو بسیج اند.

به گزارش خبرنگار مهر ، محمدمهدی حسن زاده، رییس سازمان بسیج شهرداری تهران در نشست خبری با بیان اینکه بسیح شهرداری 4 مرکز تابعه دارد، اظهار داشت: یک مرکز، مرکز بزرگ تبادل کتاب در چهار راه ولیعصر است.

مجموعه دیگر مجموعه فرهنگی شهدا در محله سبلان، دیگری مرکز آفرینش های شهرداری در خیابان پاکستان است و دیگری موکب 707 مزین به نام علی ابن موسی الرضا که این مراکز تابعه در ایام سال فعال است.

وی افزود: نزدیک 100 هزار نفر از کارکنان شهرداری عضو بسیج هستند.

حسن زاده با اشاره به شهادت اسماعیل هنیه بیان داشت: ان شالله به حق این ایام بزودی شامل نابودی لکه ننگی به نام اسراییل در جهان خواهیم بود.

وی درباره موکب علی ابن موسی الرضا گفت: در ایام اربعین این موکب در عمود 707 به مساحت 6.

5 هکتار برای خدمت به زوار اباعبدالله در نظر گرفته شده است.

در تلاشیم این موکب را تبدیل به اردوگاه بزرگ تمدنی کنیم که در طول سال فعال خواهد شد و در طول سال افراد مختلف از این ظرفیت استفاده کنند.

رییس سازمان بسیج شهرداری تهران ادامه داد: این موکب مردمی است و امور جاری با کمک مردمی و نذورات انجام می شود.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

ایجاد اردوگاه بزرگ تمدنی در عراق توسط شهرداری تهران

ایجاد اردوگاه بزرگ تمدنی در عراق توسط شهرداری تهران