مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
چهارشنبه، 17 مرداد 1403 ساعت 08:302024-08-07اجتماعي

پیش بینی هواشناسی هرمزگان 17 مرداد


تا پایان هفته تداوم ناپایداری جوی و دریایی در استان پیش بینی می شود.

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز خلیج فارس ؛ کارشناس هواشناسی هرمزگان گفت: صبح امروز وقوع رگبار پراکنده باران در پاره ای نقاط شرقی و مرکزی استان دور از انتظار نیست.

مجتبی حمزه نژاد افزود: بعدازظهر و اوایل شب در ارتفاعات استان بویژه شهرستان های بشاگرد، حاجی آباد، بستک، برخی نواحی مرکزی و غربی و محدوده تنگه هرمز، افزایش ابر های همرفتی، رگبار باران و رعد و برق، تندباد لحظه ای و سیلابی شدن مسیل ها پیش بینی می شود.

وی گفت: در نقاطی که شرایط بارشی مهیا نیست، پدیده گرد و غبار و کاهش موقتی کیفیت هوا دور از انتظار نیست.

بیشتر بخوانید: پیش بینی هواشناسی هرمزگان 16 مرداد کارشناس هواشناسی هرمزگان توصیه کرد شهروندان از صعود به ارتفاعات و قرارگیری در حریم و بستر رودخانه های فصلی اجتناب کنند.

حمزه نژاد افزود: آب های دریای عمان، تنگه هرمز و برخی نقاط شرقی خلیج فارس نیز با وزش باد های نسبتاً شدید جنوب شرقی نسبتاً مواج پیش بینی می شود.

وی گفت: بیشینه سرعت باد در این نواحی به بیش از 40 کیلومتر بر ساعت و ارتفاع امواج دریا به بیش از 1 متر خواهد رسید.

کارشناس هواشناسی هرمزگان افزود: توصیه می شود شناور های سبک، صیادی و تفریحی از رفت و آمد خودداری کرده و تمهیدات لازم برای رفت و آ


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

پیش بینی هواشناسی هرمزگان 17 مرداد

پیش بینی هواشناسی هرمزگان 17 مرداد