مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
جمعه، 26 مرداد 1403 ساعت 11:002024-08-16اجتماعي

رطوبت و شرجی هوا در استان بوشهر افزایش می یابد


کارشناس اداره کل هواشناسی استان بوشهر گفت: افزایش رطوبت و شرجی، غبار محلی و گاهی وزش باد پدیده های غالب در هفته آینده در سطح استان بوشهر هستند.

- طلیعه محمدی در گفت و گو با خبرنگار مهر اظهار داشت: با توجه به نقشه های پیش بینی هواشناسی، افزایش رطوبت و شرجی، غبار محلی و گاهی وزش باد پدیده های غالب در هفته ی آینده هستند، همچنین از روز سه شنبه افزایش سرعت وزش باد جنوبی و تلاطم دریا پیش بینی می شود.

کارشناس اداره کل هواشناسی استان بوشهر افزود: از روز دوشنبه نیز در ارتفاعات شرقی و جنوبی استان افزایش ناپایداری و رشد ابر و رعد برق دور از انتظار نیست.

وی گفت: آسمان استان بوشهر در ساعت های آینده غالباً صاف، گاهی غبار محلی و وزش باد خواهد بود.

محمدی تصریح کرد: جهت وزش باد امروز غالباً شمال غربی تا شمال شرقی، از فردا جنوب شرقی تا جنوب غربی با سرعت 8 تا 28 گاهی تا 36 کیلومتر در ساعت و فردا طی ساعاتی در سواحل شمالی و مرکزی تا 40 کیلومتر در ساعت پیش بینی می شود.

کارشناس اداره کل هواشناسی استان بوشهر بیان کرد: ارتفاع موج دریا 30 تا 90 گاهی 120 سانتیمتر و فردا در سواحل شمالی و مرکزی طی ساعاتی از پیش از ظهر 60 تا 120 خواهد بود.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

رطوبت و شرجی هوا در استان بوشهر افزایش می یابد

رطوبت و شرجی هوا در استان بوشهر افزایش می یابد