مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
یکشنبه، 21 مرداد 1403 ساعت 13:302024-08-11ورزشي

آغاز جشنواره بازی های بومی و محلی معلولان زنجان


افراد دارای معلولیت شنوایی، بینایی، جسمی و حرکتی، کم توانان ذهنی و افراد دارای سندرم داون در رده سنی 18 تا 40 سال در این مسابقات شرکت کرده اند.

وی ادامه داد: این مسابقات در 6 رشته ورزشی دوز فیزیکی (دوزپا)، دال پلان، کلاس کلاس (لی لی)، هفت سنگ مهارتی، مچ اندازی (ایستاده) و دوز فیزیکی (روی میز) در سه سطح شهرستانی، استانی و کشوری برگزار می شود.

مدیرکل بهزیستی استان با بیان اینکه این مسابقات در سال گذشته برای نخستین بار در کشور برگزار شد، ادامه داد: شرکت کنندگانی که در مسابقات کشوری پارسال شرکت کرده بودند و همچنین ورزشکارانی که حکم قهرمانی کشوری یا قهرمانی در لیگ (تیمی یا انفرادی)، بین المللی، پاراآسیایی و پارا المپیک را دارند اجازه شرکت در مسابقات امسال را ندارند.

خدابنده لو با بیان اینکه از زمان ثبت اطلاعات مددجویان شرکت کننده در جشنواره در سامانه مددجویان باید 2 سال گذشته باشد، گفت: داشتن گواهی سلامت، کارت معلولیت و بیمه ورزشی از دیگر شرایط شرکت کنندگان در این جشنواره است.

وی مهمترین هدف این جشنواره را بهبود سطح سلامت جسمی، روانی و اجتماعی افراد دارای معلولیت، بهبود دسترسی آنها به فعالیت های ورزشی، بهره مندی صحیح از اوقات فراغت و تفریح، بهبود مشکلات گفتاری، رفع اختلال حواس و جمع گریزی و بهبود فقر حرکتی عنوان و خاطر نشان کرد:


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

آغاز جشنواره بازی های بومی و محلی معلولان زنجان

آغاز جشنواره بازی های بومی و محلی معلولان زنجان