مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
شنبه، 27 مرداد 1403 ساعت 14:402024-08-17بين الملل

التماس نتانیاهو به وزرایش برای عدم فروپاشی کابینه


رسانه های عبری گزارش دادند، نخست وزیر این رژیم برای آنکه کابینه ائتلافی اش تحت تاثیر معامله تبادل اسرا با حماس قرار نگیرد، به مذاکرات سیاسی روی آورده تا حیات سیاسی خود را تضمین کند.

- رسانه های عبری گزارش دادند، نخست وزیر این رژیم برای آنکه کابینه ائتلافی اش تحت تاثیر معامله تبادل اسرا با حماس قرار نگیرد، به مذاکرات سیاسی روی آورده تا حیات سیاسی خود را تضمین کند.

به گزارش ایسنا، سازمان رادیو و تلویزیون رژیم صهیونیستی گزارش داد بنیامین نتانیاهو نخست وزیر رژیم صهیونیستی مشغول مذاکرات سیاسی است تا تضمین کند ائتلاف کابینه وی از معامله تبادل اسرا با حماس تاثیری نمی گیرد.

درخواست نتانیاهو از ایتامار بن گویر وزیر امنیت داخلی رژیم و بتسلییل اسموتریچ وزیر دارایی که تهدید کرده اند در صورت توافق با حماس از کابینه نتانیاهو استعفا می دهند، این است که طی دوره تعطیلی کنست (پارلمان رژیم صهیونیستی) از کابینه کناره گیری نکنند و منتظر ازسرگیری جنگ بعد از 42 روز در پایان مرحله نخست معامله باشند و بعد از آن تصمیم خود را درباره معامله بگیرند.

این رسانه عبری همچنین به بازگشت آریه درعی رییس حزب شاس به مذاکرات امنیتی بعد از غیبت چند هفته ای اشاره کرد که نشانه ای از نزدیک بودن معامله بین حماس و تل آویو است.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

التماس نتانیاهو به وزرایش برای عدم فروپاشی کابینه

التماس نتانیاهو به وزرایش برای عدم فروپاشی کابینه