مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
سه شنبه، 2 مرداد 1403 ساعت 10:302024-07-23اجتماعي

ماندگاری هوای گرم در خراسان جنوبی


تغییرات دمای هوا تا اوایل هفته بعد ناچیز است اما ماندگاری هوای گرم را در منطقه داریم.

لطفی افزود: تا اوایل هفته به خصوص در ساعات عصر و شب و به ویژه برای پنج شنبه تا شنبه انتظار داریم که باد نسبتا شدید تا شدید سبب وقوع پدیده ی گرد و خاک و آسمانی غبار آلود شود.

 وی گفت: برای مناطق مستعد و بیابانی از جمله نوار شرقی استان وقوع طوفان و گرد و خاک هم در این مدت پیش بینی شده است.

کارشناس هواشناسی استان با اشاره به اینکه روز گذشته با توجه به شرایط جوی در استان هشدار سطح زرد صادر شده و  تا شنبه اعتبار دارد افزود: توجه به استحکام سازه های موقت، گذاشتن تکیه گاهی پای نهال های جوان و درختان آسیب پذیر برای جلوگیری از آسیب بادهای شدید و همچنین با توجه به افزایش دما، استفاده بهینه از وسایل سرمایشی نیز باید مدنظر باشد.

لطفی افزود: صبح امروز  سربیشه با کمینه دمای 18 درجه سلسیوس خنک ترین ایستگاه استان و دهسلم و طبس با 47 درجه سلسیوس گرمترین ایستگاه های خراسان جنوبی گزارش شده است.

  وی گفت: برای مرکز استان نیز تغییرات دما در 24 ساعت گذشته بین 21 تا  39 درجه سلسیوس ثبت شده  است .

 


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

ماندگاری هوای گرم در خراسان جنوبی

ماندگاری هوای گرم در خراسان جنوبی