مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
یکشنبه، 21 مرداد 1403 ساعت 14:052024-08-11اقتصادي

افزایش ظرفیت تولید آب شهر های کنارک وچابهار، تا اوایل پاییز امسال

افزایش ظرفیت تولید آب شهر های کنارک وچابهار، تا اوایل پاییز امسال

  علیرضا قاسمی در بازدید مدیرکل نظارت بر طرح های آب و فاضلاب شرکت آبفای کشور از کارخانه آب شیرین کن و روند پیشرفت طرح های آب و فاضلاب حوزه جنوب سیستان و بلوچستان گفت: در حال حاضر برداشت آب از آبگیر 120 هزار مترمکعب در شبانه روز است که از این میزان 44 هزار مترمکعب شیرین سازی می شود.

وی افزود: با هدف افزایش ظرفیت آب شیرین کن چابهار - کنارک و حل مشکل آب آشامیدنی ساکنان چابهار و کنارک، تا پاییز امسال هفت هزار و 500 مترمکعب در شبانه روز به ظرفیت تولید آب اضافه می شود.

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب سیستان و بلوچستان با بیان اینکه این طرح با وجود بدهی حدود چهار هزار میلیارد ریالی پیمانکار در حال اجراست، ابراز امیدواری کرد: با اهتمام ویژه دولت به این استان در تخصیص اعتبار لازم، کل ظرفیت تعریف شده به میزان 25 هزار مترمکعب تا پایان امسال وارد مدار شود.

وی تاکید کرد: لازم است با توجه به فرسودگی شدید خط انتقال از سه راهی منطقه آزاد تا سه راهی پلیس راه به طول 12 کیلومتر، اصلاح و نوسازی این خط نیز با مساعدت در تامین اعتبار عملیاتی شود.

هاشم خمر مدیرکل دفتر نظارت بر طرح های آب و فاضلاب کشور در این سفر دو روزه ، از کارخانه آب شیرین کن چابهار - کنارک، خط انتقال آب شیرین کن، خط انتقال سد کهیر، ایستگاه های پمپاژ فاضلاب شهرستان های کنارک و چابهار بازدید می Ú


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

افزایش ظرفیت تولید آب شهر های کنارک وچابهار، تا اوایل پاییز امسال

افزایش ظرفیت تولید آب شهر های کنارک وچابهار، تا اوایل پاییز امسال