مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
دوشنبه، 8 مرداد 1403 ساعت 19:052024-07-29سياسي

مرکز هامبورگ نماینده شیعه است و ارتباطی با گروه های افراطی ندارد


رییس فراکسیون مستقلین ولایی مجلس شورای اسلامی گفت: مرکز اسلامی هامبورگ نماینده شیعه است و هیچ گونه ارتباطی با گروه های افراطی که تحت نام اسلام فعالیت می کنند، - رییس فراکسیون مستقلین ولایی مجلس شورای اسلامی گفت: مرکز اسلامی هامبورگ نماینده شیعه است و هیچ گونه ارتباطی با گروه های افراطی که تحت نام اسلام فعالیت می کنند، ندارد.

علاءالدین بروجردی، رییس فراکسیون مستقلین ولایی مجلس شورای اسلامی در گفت وگو با خبرنگار مهر ، گفت: مرکز اسلامی هامبورگ که با بیش از 60 سال سابقه یکی از قدیمی ترین و معتبرترین مراکز اسلامی در اروپا است که توسط آیت الله بروجردی بنیان گذاری شده و همواره به صورت قانونی و مجوزدار فعالیت کرده است.

بروجردی گفت: اقدام دولت آلمان در تعطیلی مرکز اسلامی هامبورگ برخلاف اصول دموکراسی و آزادی است که همواره مدعی آن هستند و این تصمیم نوعی اسلام ستیزی محسوب می شود.

این اقدام نه تنها غیرقانونی، بلکه مغایر با آزادی های ادعایی آلمان است.

رییس فراکسیون مستقلین ولایی مجلس همچنین هشدار داد که چنین تصمیمی از سوی آلمان می تواند تبعات منفی برای این کشور در روابط با جهان اسلام داشته باشد.

او تأکید کرد که لابی صهیونیسم در اتخاذ این تصمیم نقش داشته و این اقدام، غیرمنطقی و ناعادلانه است.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

مرکز هامبورگ نماینده شیعه است و ارتباطی با گروه های افراطی ندارد

مرکز هامبورگ نماینده شیعه است و ارتباطی با گروه های افراطی ندارد