مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
چهارشنبه، 24 مرداد 1403 ساعت 17:252024-08-14سياسي

خانواده ایثارگران، مقاومت و ایثار را به جامعه آموختند


خانواده ایثارگران از جمله همسران آزادگان، مقاومت و ایثار را به جامعه آموختند.

- ایسنا/اصفهان فرماندار تیران و کرون، گفت: خانواده ایثارگران از جمله همسران آزادگان، مقاومت و ایثار را به جامعه آموختند.

علی محمدی کیا، بعد ازظهر امروز (چهارشنبه، 24 مرداد) در همایش آزادگان دوران دفاع مقدس تیران و کرون در محل عمارت تاریخی طهران، اظهار کرد: ایستادگی و مقاومت رزمندگان از یک بعد حائز اهمیت بوده و صبر و شکیبایی همسران و پدر و مادران آنان از جنبه دیگری مورد توجه است که تا حضور همسر خود صبر و بردباری می کردند.

وی افزود: همسران و پدر و مادران ایثارگران از جمله آزادگان مقاومت، صبر و ایثار را به جامعه آموختند که این درس آموزی مایه اقتدار و عزت نظام و کشور خواهد شد.

به گزارش ایسنا، فرماندار تیران و کرون با بیان اینکه سربلندی ایران وابسته به همین جان فشانی ها است، تصریح کرد: آینده روشنی در انتظار جهان است و جریان های استقلال طلب و آزادی خواه فراگیر می شوند.

محمدی کیا معتقد است، تفکر سلطه و بی عدالتی در جامعه پایان می پذیرد و به زودی شاهد اتفاقات جدیدی در دنیا برای آزادی خواهی و ظلم ستیزی خواهیم بود.

وی با بیان اینکه اقدامات رزمندگان، شهدا، ایثارگران و خانواده های آنان برای کشور اثرگذار بوده است، تصریح کرد: این مسیر باید ادامه پیدا کند و ف


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

خانواده ایثارگران، مقاومت و ایثار را به جامعه آموختند

خانواده ایثارگران، مقاومت و ایثار را به جامعه آموختند