مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
پنجشنبه، 4 مرداد 1403 ساعت 07:252024-07-25اقتصادي

افزایش 21 درصدی جوجه ریزی در مرغداری های چهارمحال وبختیاری


مدیر طیور و زنبور عسل سازمان جهادکشاورزی چهارمحال وبختیاری از افزایش 21 درصدی جوجه ریزی در چهارماهه نخست سال جاری خبر داد.

- شهرکرد-مدیر طیور و زنبور عسل سازمان جهادکشاورزی چهارمحال وبختیاری از افزایش 21 درصدی جوجه ریزی در چهارماهه نخست سال جاری خبر داد.

سهیلا عسگری در گفتگو با خبرنگار مهر ، از افزایش 21 درصدی جوجه ریزی در چهارماهه نخست سال جاری نسبت به مدت مشابه سال گذشته خبر داد.

عسگری افزود: مجموع جوجه ریزی در چهارماهه نخست سال جاری تعداد 5531640 قطعه بوده که تعداد 1182421 قطعه نسبت به مدت مشابه سال قبل افزایش داشته است.

وی برنامه ریزی درست و هدفمند در راستای افزایش ارزش افزوده واحدهای مرغداری و حمایت از این واحدها در جهت تحقق شعار سال همچنین همکاری اتحادیه و تشکلهای مرغداران در استان و فراوانی و کاهش قیمت نهاده و جوجه یک روزه را از مهمترین عوامل افزایش جوجه ریزی عنوان کرد.

عسگری ابراز امیدواری کرد: با برنامه ریزی و همکاری مسئولین شهرستانی و استانی شاهد افزایش تولید در سال جاری باشیم.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

افزایش 21 درصدی جوجه ریزی در مرغداری های چهارمحال وبختیاری

افزایش 21 درصدی جوجه ریزی در مرغداری های چهارمحال وبختیاری