مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
جمعه، 5 مرداد 1403 ساعت 00:002024-07-25سياسي

تقویت نماز جمعه از رسالت های مسئولان است


مسئولان در نظام مقدس جمهوری اسلامی یکی از رسالت هایشان تقویت نماز جمعه است.

- به گزارش خبرنگار مهر ، حجت الاسلام علی زاهد دوست پنج شنبه شب، در دیدار با فرماندار دشتی و جمعی از مدیران شهرستان، از همراهی و تعاملات مدیران با نماز جمعه تقدیر کرد.

امام جمعه دشتی اظهار داشت: یکی از مهم ترین برکات انقلاب اسلامی، مسئله نماز جمعه است.

زاهد دوست بیان کرد: انسجام و وحدت آفرینی یکی از مهم ترین رسالت های نماز جمعه است.

وی اضافه کرد: نماز جمعه اجتماع مؤمنین حول محور وحدت، دین و ولایت است، این مراسم به عنوان تریبونی برای تبیین مسائل دینی و سیاسی و آگاهی بخشی به جامعه عمل می کند.

وی ادامه داد: برخی از مطالب خطبه ها از سر دلسوزی مطرح می شوند و مدیران نیز با جدیت آن ها را دنبال می کنند.

زاهد دوست بیان کرد: امام جمعه ای که نسبت به مشکلات مردم بی تفاوت باشد، امام جمعه مردم نیست.

امام جمعه دشتی با اشاره به تاریخچه نماز جمعه در این شهرستان گفت: از سال 1360 نماز جمعه در دشتی برقرار شده و تا امروز برکات زیادی برای شهر داشته است.

وی گفت: مسئولان در نظام مقدس جمهوری اسلامی یکی از رسالت هایشان تقویت نماز جمعه استو نباید اجازه دهیم نماز جمعه تضعیف شود، زیرا نماز جمعه سنگر دین و ولایت است.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

تقویت نماز جمعه از رسالت های مسئولان است

تقویت نماز جمعه از رسالت های مسئولان است