مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
دوشنبه، 22 مرداد 1403 ساعت 14:502024-08-12اقتصادي

اصطلاحی که از بازار علاف ها بیرون آمد؛ «گیر علاف افتادم!»


3صنف از اوایل دوره ناصری تا همین 40 – 50 سال پیش در خیابان مولوی در بازار علاف ها، بازار پالان دوزان و بازار مال فروشان به گره گشودن از کار خلق الله مشغول بودند.

- اصطلاحی که از بازار علاف ها بیرون آمد؛ گیر علاف افتادم! 3صنف از اوایل دوره ناصری تا همین 40 – 50 سال پیش در خیابان مولوی در بازار علاف ها، بازار پالان دوزان و بازار مال فروشان به گره گشودن از کار خلق الله مشغول بودند.

مناسبات حاکم بر این بازارها ضرب المثل هایی را روانه زبان و لهجه پایتخت نشینان کرد که نقل شان از زبان نصرالله حدادی، پژوهشگر تهران قدیم، شنیدنی است.

بازار علاف ها در چهارراه مولوی به گزارش همشهری، تا قبل از اینکه ماشین در انواع مدل و رنگ و با کاربری های مختلف به تهران بیاید، جابه جایی و حمل بار و همه کارهای سخت پایتخت نشینان بر دوش الاغ و قاطر و اسب بود.

این چهارپایان همانطور که به انسان خدمت می کردند باید خدماتی هم می گرفتند.

به این ترتیب مثل مکانیکی ها یا راسته فروش لوازم خودرو و.

که ماشین علت به وجود آمدنشان است، در تهران آن زمان در خیابان مولوی کنونی بازارهایی وجود داشت که همه امور مربوط به این زبان بسته ها آنجا انجام می شد؛ از دوخت پالون و زین و تشکچه و افسار برای خر و قاطر تا خریدوفروش حیوان و غذای آن.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

اصطلاحی که از بازار علاف ها بیرون آمد؛ «گیر علاف افتادم!»

اصطلاحی که از بازار علاف ها بیرون آمد؛ «گیر علاف افتادم!»