مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
چهارشنبه، 31 مرداد 1403 ساعت 11:302024-08-21اقتصادي

بازارهای سهام آسیایی اوج گرفتند


سهام بازارهای آسیایی دیروز به بالاترین حد یک ماهه خود رسیدند و رشد وال استریت را که ناشی از انتظار برای دریافت نشانه های بیشتر ازکاهش قریب الوقوع نرخ بهره از سوی فدرال رزرو بود، - دنبال کردند.

به گزارش خبرنگار مهر ، انتظار می رود فدرال رزرو روز پنجشنبه در جلسه ای سرنخ هایی در مورد چشم انداز کاهش نرخ بهره آمریکا ارائه کند و همین موضوع منجر به رشد بازارها شده است.

گسترده ترین شاخص سهام آسیا-اقیانوسیه، ام اس سی آی، پیش از اینکه دست از بخشی از سود خود بکشد تا 0٫23 درصد بالاتر معامله شود، به بالاترین قیمت خود طی یک ماه اخیر رسید.

معاملات آتی سهام آمریکا هم به طور مشابه افزایش یافت، به طوری که معاملات آتی S&P 500 افزایشی 0٫02 درصدی یافت و معاملات آتی نزدک 0٫12 درصد افزایش یافت.

معاملات آتی EUROSTOXX 50 هم 0٫1 درصد افزایش یافت، درحالی که معاملات آتی FTSE با کاهش 0٫32 درصدی مواجه شد.

سیاست گذاران فدرال رزرو در روزهای اخیر از کاهش احتمالی نرخ بهره در ماه سپتامبر خبر داده اند و بازارها را برای شنیدن لحن مشابهی از جروم پاول رییس فدرال رزرو و دیگر سخنرانان در نشست سالانه بانک های مرکزی جهانی و سایر سیاست گذاران در جکسون هول، وایومینگ آماده کرده اند.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

بازارهای سهام آسیایی اوج گرفتند

بازارهای سهام آسیایی اوج گرفتند