مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
دوشنبه، 8 مرداد 1403 ساعت 09:252024-07-29اجتماعي

اجرای طرح رنگ آمیزی المان های شهری در سطح منطقه 5


به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، مجید رجبی معاون خدمات شهری و محیط زیست منطقه، رنگ آمیزی و کاربرد صحیح رنگ ها در محیط های شهری را یکی از عناصر تاثیرگذار بر کیفیت بصری فضا های شهری عنوان کرد و گفت: - اداره زیباسازی منطقه 5 از اجرای طرح رنگ آمیزی المان های شهری در نواحی 6، 7 و 4 با هدف ساماندهی بصری و ایجاد زیبایی منظر شهری خبر داد.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، مجید رجبی معاون خدمات شهری و محیط زیست منطقه، رنگ آمیزی و کاربرد صحیح رنگ ها در محیط های شهری را یکی از عناصر تاثیرگذار بر کیفیت بصری فضا های شهری عنوان کرد و گفت: عملیات رنگ آمیزی مبلمان شهری محور های مشخص شده منطقه با هدف آراستگی سیمای عمومی شهر، در دستور کار اداره زیباسازی معاونت خدمات شهری و محیط زیست منطقه 5 قرار گرفت.

وی در ادامه افزود: در این طرح، المان های شهری شامل، پایه تابلو های پرچمی و ترافیکی و کافو مخابراتی رنگ آمیزی می شود؛ و با اشاره به انتخاب محور بلوار حجازی و محور منتخب، اجرای پروژه رنگ آمیزی مبلمان و المان شهری اجرایی شده است.

وی در پایان اظهار داشت:به منظور افزایش طول عمر این رنگ آمیزی ها، شستشو و رسیدگی به سازه های تبلیغاتی و المان های شهری به طور مستمر انجام می شود.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

اجرای طرح رنگ آمیزی المان های شهری در سطح منطقه 5

اجرای طرح رنگ آمیزی المان های شهری در سطح منطقه 5