مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
پنجشنبه، 11 مرداد 1403 ساعت 08:002024-08-01سياسي

آملی ها در تجمع مردمی ترور رییس دفتر سیاسی حماس را محکوم کردند


گروه های خودجوش مردمی در شهرستان آمل با حضور در برخی مساجد محوری این شهرستان در محکومیت ترور اسماعیل هنیه رییس دفتر سیاسی حماس تجمع کردند.

  به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای مازندران،  تجمع کنندگان آملی در این مراسم که در مسجد حضرت ابوالفضل اسپه کلا برگزار شد، با سر دادن شعار مرگ بر اسراییل و مرگ بر آمریکا ترور اسماعیل هنیه مهمان مبارز خویش را محکوم کرده و بر تداوم حمایت از جبهه مقاومت، انتقام سخت شهادت این قهرمان جبهه مقاومت از سران رژیم منحوس و جنایتکار صهیونیستی تاکید کردند.

تجمع کنندگان آملی، همچنین به صورت خودجوش با شعار های یکپارچه الله اکبر، مرگ برآمریکا، مرگ براسراییل، هنیه هنیه راهت ادامه دارد، پیام ما یک کلام، انتقام انتقام ترور ناجوانمردانه رییس دفتر سیاسی حماس توسط رژیم کودک کش اسراییل محکوم کردند.

مسئول جوانان هیات رزمندگان اسلام شهرستان آمل، در حاشیه این تجمع مردمی با بیان اینکه رژیم صهیونیستی پازل جنایت های خود را روز به روز در سایه سکوت مجامع بین المللی تکمیل می کند، گفت: ترور شهید هنیه نشان از درماندگی این رژیم جنایت کار است.

علی نیک زاد افزود: امروز واضح است که رژیم صهیونیستی با جنایت های خود کاملا در گل فرو رفته و دست و پا می زند.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

آملی ها در تجمع مردمی ترور رییس دفتر سیاسی حماس را محکوم کردند

آملی ها در تجمع مردمی ترور رییس دفتر سیاسی حماس را محکوم کردند