مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
دوشنبه، 29 مرداد 1403 ساعت 11:452024-08-19سياسي

نماینده اردبیل: 50 درصد مطالبات گندم کاران پرداخت نشده است


نماینده مردم اردبیل در مجلس شورای اسلامی خواستار پرداخت مطالبات کشاورزان شد.

- نماینده مردم اردبیل در مجلس شورای اسلامی خواستار پرداخت مطالبات کشاورزان شد.

به گزارش ایسنا، صدیف بدری در جلسه نوبت صبح امروز دوشنبه مجلس در اخطار قانون اساسی خواستار پرداخت مطالبات کشاورزان شد و گفت: بالغ بر 50 درصد مطالبات کشاورزانی که گندم تحویل دولت دادند، محقق نشده است؛ این عدم تحقق باعث ایجاد مشکل برای خودکفایی تولید گندم در سال های آینده خواهد شد.

وی افزود: این کشاورزان برای تامین نهاده و بذر خود در ماه ها و هفته های آینده برای کاشت دچار مشکل اساسی هستند و اخیراً نیز قیمت کود 100 درصد افزایش پیدا کرده است؛ وقتی خرید توسط کشاورزان و فروش توسط دولت است به نرخ روز است اما وقتی زمان پرداخت مطالبات کشاورزان می رسد، دولت می گوید که پول ندارم.

این نماینده مجلس همچنین با تاکید بر ضرورت توجه به حقوق کودکان عنوان کرد: همه می بینند که کودکان در سر چهارراه ها و خیابان ها گدایی می کنند و برای تامین نان خشک شان دچار مشکل هستند؛ دولت باید فکری برای این ها بکند و مشکلات آنها را بررسی کند که چرا این افراد گدایی می کنند.

از وزیر دادگستری آینده حتماً انتظار داریم که به این موضوع عنایت داشته باشد.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

نماینده اردبیل: 50 درصد مطالبات گندم کاران پرداخت نشده است

نماینده اردبیل: 50 درصد مطالبات گندم کاران پرداخت نشده است