مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
یکشنبه، 14 مرداد 1403 ساعت 19:052024-08-04اقتصادي

ورود دستگاه قضایی برای ترخیص 50 هزار خودروی در بم


، بهنام جعفری دادستان شهرستان بم و جمعی از مسئولین، در بازدید از پارکینگ های شرکت های خودروسازی منطقه ویژه اقتصادی ارگ بم گفت: 75 هزار خودرو در پارکینگ ها وجود شده که از این تعداد افزون بر 40 هزار خودرو متعلق به مردم است که ثبت نام و پول ان را نیز پرداخت کرده اند.

او افزود: پلاک تعدادی از آنها نیز صادر شده است متاسفانه به هردلیل خودروی آنها ترخیص نشده است.

جعفری گفت: ما قطعا بعد از این بازدید جلسه ای خواهیم داشت با مسئولین خودروسازی و سازمان ها و اداراتی که در این زمینه مسئولیت دارند و دستورات لازم جهت ترخیص این خودرو ها صادر خواهد شد.

دادستان بم افزود: متاسفانه از ابتدای سال جاری ترخیص خودرو صورت نگرفته و اگر هم صورت گرفته بصورت قطره چکانی بوده است و اکنون اینجا 50 هزار خودرو متعلق به مردم است و تلاش می کنیم در زمان کوتاهی ترخیص این خودرو ها صورت بگیرد و باتوجه به زیرساخت های موجود منطقه مقداری زمان بر است.

همچنین محمد برزنگ فرماندار شهرستان بم گفت: بسیاری از مردم افزون بر 4 ماه است ماشین خریداری کرده اند حتی سند هم بنام آنها صادر شده است باتوجه به نگرانی که مردم در این زمینه داشتند امروز اینجا حضور پیداکردیم تا مشکل ترخیص خودرو ها را حل کنیم.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

ورود دستگاه قضایی برای ترخیص 50 هزار خودروی در بم

ورود دستگاه قضایی برای ترخیص 50 هزار خودروی در بم