مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
شنبه، 20 مرداد 1403 ساعت 09:252024-08-10اقتصادي

لزوم صرفه جویی برای عبور از بحران کم آبی


استاندار مرکزی با حضور در محل سد کمال صالح ضمن بازدید میدانی از وضعیت مخزن سد و تأسیسات تصفیه خانه آب، آخرین وضعیت تأمین آب شهرستان های اراک و شازند و روستا های مسیر را مورد بررسی قرار داد.

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای مرکز اراک ؛ استاندار مرکزی در حاشیه بازدید از سد کمال صالح گفت: بحث کمبود ذخیره آب در سد کمال صالح و سد الغدیر به عنوان دو سد اصلی استان بسیار جدی است، هر چند با مدیریت دستگاه های ذی ربط مشکلی برای تأمین آب شرب نداریم، اما وضعیت بسیار شکننده است.

مخلص الائمه با تأکید بر اینکه نیازمند صرفه جویی و مدیریت مصرف آب هستیم، گفت: از مردم و مصرف کنندگان عمده تقاضا می شود که در ایام پیش رو با رعایت الگوی مصرف و ممانعت از هدر رفت آب، شرکت آب منطقه ای و آبفا را در تأمین پایدار آب شرب یاری کنند.

او همچنین با اشاره به بازدید از تصفیه خانه سد کمال صالح، افزود: آبی که از این سد در اختیار مردم قرار می گیرد با کیفیت، سالم و بهداشتی است.

بر اساس آخرین گزارش شرکت مدیریت منابع آب ایران تا 30 تیر سال جاری، پُرشدگی سد الغدیر ساوه با 26 میلیون مترمکعب ذخیره آب حدود 9 درصد و حجم ذخیره آب سد کمال صالح شازند نیز با 33 میلیون مترمکعب آب حدود 35 درصد است که به ترتیب کاهش 30 و 26 درصدی نسبت به مدت مشابه سال قبل را نشان می دهد.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

لزوم صرفه جویی برای عبور از بحران کم آبی

لزوم صرفه جویی برای عبور از بحران کم آبی