مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
جمعه، 5 مرداد 1403 ساعت 16:252024-07-26حوادث

پایان کار توزیع کنندگان مواد مخدر

پایان کار توزیع کنندگان مواد مخدر

دو توزیع کننده مواد مخدر با بیش از چهار کیلو گرم تریاک در شازند دستگیر شدند.

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای مرکز اراک ؛ فرمانده انتظامی شازند گفت: مأموران پلیس مبارزه با مواد مخدر شهرستان با رصد اطلاعاتی از انتقال مقادیری مواد مخدر از یکی از روستا های همجوار به شازند و تحویل آن به یک توزیع کننده سابقه دار مطلع شدند و موضوع بصورت ویژه در دستور کار مأموران قرار گرفت.

سرهنگ رضایی با اشاره به شناسایی خودروی حامل مواد مخدر در ورودی شازند افزود: در عملیاتی خودرو متوقف و در بازرسی از آن چهار کیلو و 400 گرم تریاک که به طرز ماهرانه ای در آن جاساز شده بود کشف شد.

او با اشاره به شناسایی توزیع کننده دیگر مواد مخدر در شازند گفت: با حضور مأموران در مخفیگاه این متهم ، وی دستگیر و مقدار 142 گرم مواد مخدر صنعتی کشف شد.

او با قدردانی از تعامل مناسب شهروندان با پلیس در اجرای مأموریت های مختلف پلیسی، افزود: متهمان دستگیر شده در این عملیات با تشکیل پرونده مقدماتی، برای سیر مراحل قانونی به دستگاه قضایی معرفی شدند.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

پایان کار توزیع کنندگان مواد مخدر

پایان کار توزیع کنندگان مواد مخدر