مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
دوشنبه، 29 مرداد 1403 ساعت 13:402024-08-19پزشكي

تلاش برای کشف راه فرار از مرگ


مؤسسه ملی بهداشت آمریکا قصد دارد با ترمیم سلول های پیر مغز از مرگ جلوگیری کند! -   دکتر ژان هبرت، متخصص ژنتیک، 110 میلیون دلار کمک مالی برای توسعه یک جراحی پیچیده که در آن سلول های آسیب دیده یا پیر مغز را با سلول های بنیادی جایگزین می کند، دریافت کرده است.

این روش شامل ترمیم بافت مغز بیمار با سلول های بنیادی عصبی رشد یافته در آزمایشگاه است، روشی که قبلاً نتایج امیدوارکننده ای را در موش نشان داده است.

سلول های بنیادی سلول هایی با قابلیت تغییر شکل هستند.

این سلول ها به وفور در جنین انسان یافت می شوند و استفاده از آن هسته اصلی این پژوهش جدید است.

مارک هامالاینن، یکی از بنیانگذاران انجمن زیست فناوری لانگویتی، گفت: این روش نیازی به درک روند پیری ندارد.

به همین دلیل است که کار ژان جالب است.

با این حال، برخی دیگر از متخصصان در این زمینه معتقدند این روش برای استفاده عموم اخلاقی نیست.

ابتکار دکتر هبرت که به طور رسمی به عنوان جایگزینی عملکردی بافت مغز توصیف می شود، اولین نشانه های موفقیت خود را در سال گذشته در آزمایش بر روی موش ها نشان داد.

نتایج حاصل از آن پژوهش باعث شد دولت آمریکا پیش از هیچگونه آزمایش انسانی چنین بودجه بزرگی برای پژوهش های آینده دکتر هبرت در نظر بگیرد.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

تلاش برای کشف راه فرار از مرگ

تلاش برای کشف راه فرار از مرگ