مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
دوشنبه، 1 مرداد 1403 ساعت 08:502024-07-22سياسي

معیار جوان گرایی انتخاب وزرا در دولت چهاردهم قابل تحسین است


نماینده مردم لنگرود در مجلس شورای اسلامی گفت: معیار جوان گرایی انتخاب وزرا در دولت چهاردهم قابل تحسین است.

- رشت- نماینده مردم لنگرود در مجلس شورای اسلامی گفت: معیار جوان گرایی انتخاب وزرا در دولت چهاردهم قابل تحسین است.

مهرداد لاهوتی در گفت و گو با خبرنگار مهر با اشاره به تصمیمات رییس جمهور منتخب برای انتخاب وزرا اظهار کرد: بر اساس قانون و آیین نامه داخلی مجلس، رییس جمهور پس از مراسم تحلیف دو هفته فرصت دارد تا اعضای کابینه را به مجلس معرفی کند و در این آیین نامه تاکید شده که وزرای پیشنهادی دولت و اعضای کابینه بر اساس تخصص و تجربه انتخاب شود.

نایب رییس کمیسیون برنامه و بودجه مجلس با اشاره به روند معرفی وزرای پیشنهادی از سوی دولت به مجلس اضافه کرد: پس از معرفی وزرای پیشنهادی، افراد به کمیسیون های تخصصی مجلس ارجاع داده می شوند.

لاهوتی با تاکید بر لزوم نکات قانونی آیین نامه مجلس در تعیین کابینه از سوی دولت و مجلس بیان کرد: برنامه های وزرای پیشنهادی در کمیسیون های تخصصی مجلس مورد پایش و واکاوی قرار می گیرد و این برنامه ها با اسناد بالادستی تطبیق داده می شود.

وی با بیان اینکه همه دولت ها برای انتخاب وزرای کابینه معیار مشخصی را تعریف کردند، افزود: تشکیل کمیته های مشورتی برای معرفی وزرای پیشنهاد کابینه در همه دولت ها مرسوم بود


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

معیار جوان گرایی انتخاب وزرا در دولت چهاردهم قابل تحسین است

معیار جوان گرایی انتخاب وزرا در دولت چهاردهم قابل تحسین است