مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
دوشنبه، 22 مرداد 1403 ساعت 13:452024-08-12اجتماعي

ارتقاء درجه 33 شهرداری کشور در مرداد ماه


درجه 33 شهرداری کشور در مرداد ماه ارتقاء یافت.

- به گزارش ایسنا، درجه های جدید 33 شهرداری پس از بررسی مدارک ارسالی در کارگروه ساماندهی درجه بندی شهرداری ها در معاونت امور شهرداری های سازمان شهرداری ها و دهیاری های کشور، طی مرداد ماه سال جاری از سوی وزیر کشور به استانداران ابلاغ شد.

بر این اساس؛ درجه شهرداری های بناب در استان آذربایجان شرقی و پرند در استان تهران به 9 ارتقاء یافت.

همچنین درجه شهرداری های آبیک در استان قزوین، بردسیر در استان کرمان و زرقان در استان فارس به 8 ارتقاء یافت.

به موجب درجات ابلاغی، درجه شهرداری های اوز در استان فارس، بستک در استان هرمزگان، گرمی در استان اردبیل و مهاجران در استان مرکزی به 7 و درجه شهرداری فیرورق در استان آذربایجان غربی هم به 6 ارتقاء یافت.

همچنین درجه شهرداری های آبی بیگلو در استان اردبیل، ابوزید آباد، سین و عسگران در استان اصفهان، پل و تازیان پایین در استان هرمزگان، دیزج دیز در استان آذربایجان غربی، شرفخانه در استان آذربایجان شرقی و طاقانک در استان چهارمحال و بختیاری به 5 ارتقاء یافت.

به موجب درجات ابلاغی، درجه شهرداری های بالاشهر، سردشت، گروک و لمزان در استان هرمزگان، دوزین در استان گلستان، عنبران در استان اردبیل، قاسم آباد در استان خراسان رضوی، کرفس در استان همدان، لاجان در اس


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

ارتقاء درجه 33 شهرداری کشور در مرداد ماه

ارتقاء درجه 33 شهرداری کشور در مرداد ماه