مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
دوشنبه، 1 مرداد 1403 ساعت 16:202024-07-22بين الملل

ظریف: قانون اقدام راهبردی در مورد مذاکرات هسته ای، قانون کشور است و باید رعایت شود


محمدجواد ظریف، رییس شورای راهبری دوره انتقال دولت چهاردهم تاکید کرد: صرف نظر از دیدگاه های شخصی، قانون اقدام راهبردی در مورد مذاکرات هسته ای قانون کشور است و باید رعایت شود.

- به گزارش جماران؛ محمدجواد ظریف، رییس شورای راهبری دوره انتقال دولت چهاردهم نوشت: صرف نظر از دیدگاه های شخصی، قانون اقدام راهبردی در مورد مذاکرات هسته ای قانون کشور است و باید رعایت شود.

همانطور که چند روز قبل از ترک سمت خود به دبیرکل ملل متحد توضیح دادم (نامه S/2021/669)، ایالات متحده و سه کشور اروپایی/اتحادیه اروپا تنها باید خود را سرزنش کنند که با نقض مداوم تعهدات خود که خسارات فراوانی به مردم ایران وارد کرد، قانونگذاران ما را به واکنش واداشتند.

به نفع خودشان است که رفتار گذشته خود را جبران کنند و دستیابی بدون مانع ایران به منافع خود از توافق را تضمین کنند.

ایران در انجام اقدامات جبرانی کاملاً در چارچوب حقوق خود تحت برجام عمل کرده است.

دولت آتی رییس جمهور منتخب پزشکیان آماده است تا در گفتگو با حسن نیت - مطابق با برجام و قوانین ایران - برای تضمین پایبندی متقابل به این دستاورد بی نظیر دیپلماسی شرکت کند.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

ظریف: قانون اقدام راهبردی در مورد مذاکرات هسته ای، قانون کشور است و باید رعایت شود

ظریف: قانون اقدام راهبردی در مورد مذاکرات هسته ای، قانون کشور است و باید رعایت شود