مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
شنبه، 13 مرداد 1403 ساعت 18:252024-08-03ورزشي

بازسازی زمان بر استادیوم ورزشی 17 شهریور زاهدان عامل اختلال در سالن های ورزشی


مدیرکل ورزش و جوانان سیستان و بلوچستان گفت: در تیر ماه و اوایل مرداد ماه جاری میزبانی های مختلفی اداره کل ورزش و جوانان استان از ورزشکاران در رشته های مختلف انجام داد که جودو بانوان یکی از آنها بود.

شیبک در خصوص وضعیت ورزش بانوان سیستان و بلوچستان گفت: یکی از دلایلی که متاسفانه بانوان از امکانات کمتری بویژه در بحث سالن های ورزشی برخوردار هستند به اقدام مدیران سابق استان در عرصه ورزش برمی گردد.

وی افزود: در سال های گذشته مدیران سابق عرصه ورزش به یکباره تصمیم گرفتند استادیوم ورزشی 17 شهریور که استادیوم مرکزی زاهدان است را بازسازی کنند در این راستا اقدام به تخریب این مجموعه کردند.

مدیرکل ورزش و جوانان سیستان و بلوچستان ادامه داد: با گذشت هشت سال از این تخریب، بازسازی استادیوم هنوز تمام نشده و همچنان با مشکلات عدیده ای در زمینه سالن های ورزشی مواجه هستیم و جودو یکی از رشته هایی بود که سالن آن تخریب شده است.

شیبک گفت: امیدواریم بتوانیم هرچه زودتر با بودجه هایی که از طرف وزارت ورزش و جوانان، سازمان برنامه و بودجه سیستان و بلوچستان و استانداری به این اداره کل تعلق می گیرد این بازسازی را انجام دهیم.

وی افزود: تمام تلاش ما بر این است تا از امکانات موجود به نفع ورزش سیستان و بلوچستان استفاده کنیم، جودو و بخش بانوان هم به همین منوال د


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

بازسازی زمان بر استادیوم ورزشی 17 شهریور زاهدان عامل اختلال در سالن های ورزشی

بازسازی زمان بر استادیوم ورزشی 17 شهریور زاهدان عامل اختلال در سالن های ورزشی