مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
پنجشنبه، 11 مرداد 1403 ساعت 11:302024-08-01سياسي

محکومیت ترور ناجوانمردانه شهید اسماعیل هنیه


دانشگاه جامع علمی کاربردی، ترور شهید اسماعیل هنیه رییس دفتر سیاسی حماس را محکوم کرد.

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما ؛ در بیانیه دانشگاه جامع علمی کاربردی آمده، رژیم صهیونیستی در پی ناکامی های پی درپی در برابر ایستادگی جبهه مقاومت اسلامی، با ترور وقیحانه و ناجوانمردانه برادر عزیز، اسماعیل هنیه رییس دفتر سیاسی حماس، در حریم ایران، بار دیگر استیصال، ناتوانی و سفاکی خود را نشان داد.

این تجاوزگری در تاریخ و نیز در حافظه ملت های بیدار و آزاده باقی خواهد ماند و یقینا پاسخی در خور را در پی خواهد داشت.

سکوت مجامع بین المللی در برابر این جنایت، نقض آشکار حقوق و مقررات بین المللی مدعیان دروغین صلح در جهان و سیاست های دوگانه آنها در اجرای موازین حقوق بین الملل را آشکار کرد و چهره مزورانه آنان را بیش از پیش نمایان ساخت.

دانشگاه جامع علمی کاربردی ضمن همدردی با مجاهدان و مبارزان جبهه مقاومت و عرض تسلیت به محضر رهبر معظم انقلاب اسلامی، مردم قهرمان فلسطین، رزمندگان مقاومت اسلامی و ملت شریف ایران؛ این اقدام مذبوحانه را محکوم می کند.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

محکومیت ترور ناجوانمردانه شهید اسماعیل هنیه

محکومیت ترور ناجوانمردانه شهید اسماعیل هنیه