مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
سه شنبه، 30 مرداد 1403 ساعت 13:202024-08-20اجتماعي

خراسان جنوبی رتبه چهارم پاسداشت مقام معلم کشور را کسب کرد


مدیر کل آموزش و پرورش خراسان جنوبی گفت: خراسان جنوبی رتبه چهارم کشور در پاسداشت مقام معلم را از آن خود کرد.

- بیرجند- مدیر کل آموزش و پرورش خراسان جنوبی گفت: خراسان جنوبی رتبه چهارم کشور در پاسداشت مقام معلم را از آن خود کرد.

به گزارش خبرنگار مهر ، سید علیرضا موسوی نژاد ظهر سه شنبه در جلسه شورای آموزش و پرورش استان گفت: خراسان جنوبی رتبه چهارم کشور را در خصوص پاسداشت مقام معلم کسب کرده است.

وی تصریح کرد: 73 درصد دانش آموزان در رشته نظری و 27 درصد دانش آموزان هم تاکنون در رشته های فنی و حرفه ای ثبت نام کرده اند.

به گفته وی شناسایی مراکز بدون مجوز نگهداری کودکان در حال انجام است و 7 و نیم میلیارد تومان برای تکمیل مجموعه ورزشی شهید شهپر پیش بینی شده است.

موسوی نژاد خاطرنشان کرد: ساخت 27 فضای آموزشی در سایت های نهضت ملی مصوب شده اما به دلیل عمل نکردن انبوه سازان به تعهد خود در این خصوص مشکل داریم.

وی متذکر شد: در راستای اجرای پروژه مهر تاکنون 4 جلسه را برگزار و مستند سازی آن انجام و کارگروه های مربوط نیز تشکیل شده اند.

موسوی نژاد یادآور شد: در زمینه ثبت نام ها با توجه به اینکه هدایت تحصیلی به طور متمرکز در کشور انجام می شود، مشکلاتی در استان داریم و بیشترین چالش در این خصوص در شهر بیرجند است.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

خراسان جنوبی رتبه چهارم پاسداشت مقام معلم کشور را کسب کرد

خراسان جنوبی رتبه چهارم پاسداشت مقام معلم کشور را کسب کرد