مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
سه شنبه، 30 مرداد 1403 ساعت 12:152024-08-20سياسي

صوفی: کارنامه مومنی مثبت است


نماینده مردم در مجلس شورای اسلامی گفت: وقتی که در سال های دهه 80 یعنی قریب به 20 سال پیش سالانه 28 هزار تلفات جاده ای داشتیم ایشان برنامه ای را اجرا کرد که این تلفات تا 16 هزار نفر کاهش پیدا کرد.

- نماینده مردم در مجلس شورای اسلامی گفت: وقتی که در سال های دهه 80 یعنی قریب به 20 سال پیش سالانه 28 هزار تلفات جاده ای داشتیم ایشان برنامه ای را اجرا کرد که این تلفات تا 16 هزار نفر کاهش پیدا کرد.

به گزارش ایسنا، عباس صوفی، نماینده مردم همدان در مجلس شورای اسلامی در جریان جلسه علنی امروز در موافقت با اسکندر مومنی وزیر پیشنهادی کشور گفت: وزارت کشور مرکز ثقل امور اجرایی در کشور بوده و علاوه بر انجام ماموریت های، محوله فلسفه وجودی آن جلوگیری از تعمیق اختلافات تزریق آرامش و امنیت به بدنه اجتماع و پیگیری سیاست های عمومی دولت می باشد.

وزارت کشور به مثابه موتور محرکه پیشرفت همبستگی عمومی و ارتقای سرمایه اجتماعی در کشور است.

وی ادامه داد: آقای مومنی می تواند در اعمال حاکمیت و اجرای سیاست های عمومی بومی دولت را ارتقا دهد.

از نظر بنده از نقاط مثبت دکتر مومنی اعتقاد ویژه به مقام معظم رهبری و همچنین عدم علاقه اش به پذیرش این سمت بوده که اغلب دنبال اغلب افراد دنبال پست و مقام هستند، این خصوصیت قابل ستایش است، اما این عدم علاقه او از همان زاویه است که من


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

صوفی: کارنامه مومنی مثبت است

صوفی: کارنامه مومنی مثبت است