مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
دوشنبه، 15 مرداد 1403 ساعت 10:002024-08-05اقتصادي

کاهش 32 درصدی حمل و خرید و فروش سلاح گرم در خوزستان


معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری خوزستان از کاهش 32 درصدی حمل و خرید و فروش سلاح گرم در استان در سه ماهه اول امسال نسبت به مدت مشابه سال گذشته خبر داد.

- ایسنا/خوزستان معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری خوزستان از کاهش 32 درصدی حمل و خرید و فروش سلاح گرم در استان در سه ماهه اول امسال نسبت به مدت مشابه سال گذشته خبر داد.

علیرضا باوی امروز (15 مردادماه) به رسانه ها اظهار کرد: حمل و به کارگیری غیر قانونی سلاح سرد و گرم، هر ساله باعث بروز اتفاقات ناخوشایندی در استان خوزستان می شود که گاه خسارت های جبران ناپذیر مادی و معنوی بسیاری به همراه دارد.

به گزارش ایسنا، وی افزود: اعمال مجازات های سنگین به منظور پیشگیری از وقوع جرم، تنها راه حل کاهش این جرائم نیست و برای پیشگیری از وقوع جرائم مرتبط با سلاح، باید از اقدامات فرهنگی و ارتقای دانش و آگاهی مردم بهره گرفت.

معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری خوزستان گفت: با اقدامات انجام شده در سال گذشته و با برگزاری جلسه های متعدد با شیوخ، بزرگان، ائمه جماعات و نیز همایش هایی در قالب پویش نه به تیراندازی ، شاهد کاهش 32 درصدی حمل و خرید و فروش سلاح در استان خوزستان در سه ماهه نخست امسال نسبت به مدت مشابه سال قبل بودیم.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

کاهش 32 درصدی حمل و خرید و فروش سلاح گرم در خوزستان

کاهش 32 درصدی حمل و خرید و فروش سلاح گرم در خوزستان