مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
دوشنبه، 29 مرداد 1403 ساعت 10:102024-08-19حوادث

توقیف محموله های میلیاردی قاچاق سوخت در سیستان و بلوچستان


فرمانده انتظامی سیستان و بلوچستان از توقیف محموله های میلیاردی سوخت قاچاق در 72 ساعت گذشته در استان خبر داد.

- ایسنا/سیستان و بلوچستان فرمانده انتظامی سیستان و بلوچستان از توقیف محموله های میلیاردی سوخت قاچاق در 72 ساعت گذشته در استان خبر داد.

سردار محمدرضا اسحاقی امروز دوشنبه در توضیح این خبر اظهار کرد: به دنبال افزایش قاچاق سوخت به صورت سازماندهی شده در سطح حوزه شهرهای استان، موضوع به صورت ویژه در دستور کار ماموران پلیس استان قرار گرفت.

این مقام ارشد انتظامی افزود: ماموران انتظامی در ادامه طرح مبارزه با قاچاق سوخت و فرآورده های نفتی با بهره گیری از شیوه های نوین پلیسی حین گشت زنی و ایست و بازرسی در سطح محورهای مواصلاتی استان طی چند عملیات موفق به شناسایی چندین محموله سوخت در 72 ساعت گذشته شدند.

فرمانده انتظامی استان سیستان و بلوچستان تصریح کرد: در بازرسی از 5 دستگاه خودرو سنگین از قاچاقچیان سوخت توسط ماموران انتظامی در محورهای مواصلاتی استان بیش از 124 هزار لیتر سوخت قاچاق شامل هیدروکربن، گازوییل، بنزین و نفت کوره به ارزش بالغ بر 54 میلیارد و 904 میلیون ریال کشف شد.

سردار اسحاقی با اشاره به شناسایی 5 نفر متخلف و معرفی آنها به مرجع قضایی، بر عزم جدی پلیس در برخورد با باندهای سازمان یافته قاچاق سوخت و سرمایه های ملی کشور تا


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

توقیف محموله های میلیاردی قاچاق سوخت در سیستان و بلوچستان

توقیف محموله های میلیاردی قاچاق سوخت در سیستان و بلوچستان