مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
جمعه، 12 مرداد 1403 ساعت 16:352024-08-02سياسي

پویش «به عشق امام حسین (ع) می بخشم» منجر به صلح و سازش شد


معاون قضایی رییس کل دادگستری و رییس حل اختلاف استان اردبیل از صلح و سازش در پرونده حقوقی مطالبه وجه به ارزش مالی 4 ونیم میلیارد ریال در قالب «پویش به عشق امام حسین (ع) می بخشم» خبر داد.

- معاون قضایی رییس کل دادگستری و رییس حل اختلاف استان اردبیل از صلح و سازش در پرونده حقوقی مطالبه وجه به ارزش مالی 4 ونیم میلیارد ریال در قالب پویش به عشق امام حسین (ع) می بخشم خبر داد.

به گزارش خبرگزاری مهر ، حجت الاسلام والمسلمین سید حسین علوی معاون قضایی رییس کل دادگستری و رییس شوراهای حل اختلاف استان اردبیل اظهار کرد: در راستای رسالت اصلی شورای حل اختلاف مبنی بر صلح و سازش در پرونده ها، پرونده حقوقی مطالبه وجه به مبلغ 4 و نیم میلیارد ریال بعد از برگزاری چندین جلسه توسط شعبه چهارم شورای حل اختلاف اردبیل شاکی پرونده به عشق امام حسین (ع) از کل مبلغ بدهی خویش گذشت کرده و پرونده فوق منجر به سازش شد.

وی نقش شوراهای حل اختلاف را در امر صلح و سازش و احقاق حق مهم و اثرگذار دانست و گفت: با تقویت شوراهای حل اختلاف در جهت تحقق رسالت خویش می توان شاهد کاهش ورودی پرونده ها و رضایت مردم از دستگاه قضا بود.

حجت الاسلام والمسلمین علوی با تاکید بر اینکه صلح و سازش در دین مبین اسلام به شدت مورد تاکید قرار گرفته عنوان کرد: ترویج این دو موضوع مهم در جامعه می تواند ب


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

پویش «به عشق امام حسین (ع) می بخشم» منجر به صلح و سازش شد

پویش «به عشق امام حسین (ع) می بخشم» منجر به صلح و سازش شد